Decleor linija


 

decleor_product_page

Decleor rituali – ovaj pristup dodirom, vrlo je specifičan za DECLEOR, omogućuje točnu analizu kvalitete kože i za obavljanje dijagnostike, za vrijeme tretmana njege, vrlo važnog u stvaranju personaliziranog programa ljepote.

Tretman njege koji će klijent raditi kod kuće, zahvaljujući pažljivo odabrabim proizvodima prilagođenim različitim potrebma kože.

Za tretman u salonu, koji nudi ciljani odgovor na klijentove potrebe, zahvaljujući specifičnom tretmanu prilagođenom svakom od različitih tipova kože.

Dermalogica rituali – za pravo zdravlje ključni su proizvodi koji su prilagođeni specifičnim potrebama kože. Dermalogica to postiže Face Mappingom – analizom kože iza koje slijedi preporuka proizvoda, bilo da je riječ o normalnom stanju kože ili specifičnim stanjima i potrebama poput AGE Smarta za zrelu kožu ili MediBac Clearinga za kožu sklonu aknama u odrasloj dobi.

PANDHY’S rituali – prirodni tretmani sa šećerom koji omekšavaju kožu, skidaju dlačice sa kože, ali isto tako pospješuje cirkulaciju i poboljšava tonus kože.
Becos rituali – sigurnost striktnih i pouzdanih znanstvenih istraživanja koje provode laboratoriji Becos kozmetike pružaju odabranim profesionalcima priliku da koristite najkvalitetnije, revolucionarne, aktivne sastojke, formule, metode i tehnologije za njegu kože. Sveobuhvatnim kliničkim istraživanjima najnovijih kozmetičkih trendova, Becos je identificirao i razvio ciljane i potpune odgovore na sve potrebe vaše kože.

Cuccio natural e rituali za ruke I noge – toskanski citrus & bijeli čaj – podižu tonus I revitaliziraju kožu. Guava & mongostin – antioksidativna formula s vitaminskom kombinacijom, obnavlja I dubinski hidratizira kožu. Smokva & akai bobice – najbolja mješavina u kombinaciji antioksidanata u ultra finom maslacu za tijelo. Med & sojino mlijeko – med je prirodni ovlaživač I omekšivač koji poboljšava stanje kože, pomoću lipida iz sojinog mlijeka dovodi vitamin E u oštećene stanice kože obnavljajući oštećeno tkivo.

 

Decleor Product Recommendations

 

GloMinerals linija


 

375924-glo_minerals_makeup_artist

 

U Beauty Centru “Relax” nudimo vrhunske kozmetičke proizvode za šminkanje – GloMinerals. Ovo je make-up jedinstvene formule za njegu kože profesionalaca i njihovih klijenata. Ova napredna formula kombinacija je farmaceutskih sastojaka sa prirodnim visokim pigmentima minerala i moći antioksidansa. Rezultati su klinički napredan make-up koji prikriva, ispravlja i štiti. GloMinerals preporučuju dermatolozi, plastični kirurzi i vodeći profesionalci za njegu kože. Profesionalan make-up po pristupačnoj cijeni.